rss

Wald prezinta Nissan GT-R Black Bison Edition

  1. 30/04/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Black bison, GT-R, Nissan, Nissan GT-R, Wald
    Vezi toate fotografiile (17)

    Casa de tuning japoneza Wald International ofera o gama larga de kit-uri estetice si performante pentru aproape orice marca importanta, acum venind randul sa-si indrepte atentia catre conationalii de la Nissan. Modelul vizat este GT-R, unul dintre cele mai rapide existente in acest moment pe piata, pentru care niponii au pregatit un nou pachet aerodinami, denumit Black Bison.

    Aceasta editie speciala, al carui nume integral este GT-R R35 Sports Line Black Bison Edition, a primit un kit aerodinamic care cuprinde noi spoilere fata/spate, praguri laterale, prize de aer, noi roti, o gramada de accesorii din fibra de carbon (cum ar fi extensia spoilerului fata, eleronul posterior sau capacul motorului). De altfel, materialele compozite sunt folosite si la invelisul conductelor, folosirea in belsug a acestui material determinand o scadere a greutatii cu cateva kilograme si o imbunatatire a aerodinamicii lui GT-R.

    Modelul de serie GT-R arata foarte bine, dar kit-ul Black Bison il face si mai aratos, iar aspectul exterior agresiv este completat de niste aripi mai evazate, suspensii sport, un eleron supradimensionat, un difuzor de aer posterior si un sistem de evacuare cu patru tevi de esapament rotunde. 

    Preturile pentru kit-ul Black Bison pornesc de la 11.620 dolari pentru fibra de carbon cu aspect "umed" (glossy) si ajung pana la 26.410 dolari pentru fibra de carbon cu aspect "uscat" (mat).

    Vizualizari: 1396