rss

Vanzarile Nissan au crescut cu 17% in luna septembrie in Europa

  1. 20/10/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Europa, Nissan, vanzari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nissan a raportat vanzari de 54.831 de unitati in luna septembrie, anuntand ca in Europa de Vest a fost inregistrata o crestere semnificativa de 17%, comparativ cu anul trecut.

    La aceste cifre se adauga si performante bune financiare pentru luna iulie si august.

    Acest impuls de vanzari poate fi atribuit modelelor Qashqai, Pixo, Micra si Note, ale caror comenzi se regasesc cel mai des in cererile clientilor de pe aceasta piata.

    In plus, Nissan a imbunatatit din nou, cota sa de piata in fiecare dintre pietele sale importante din Europa de Vest comparativ cu anul precedent.
     
    Vicepresedintele departamentului de vanzari Nissan, Bernard Loire a declarat ca se observa o discrepanta notabila intre piata din Europa de Vest si Europa de Est, acest lucru fiind pus pe seama procesului de recuperare prin care cele doua zone trec in momentul de fata.

    "Asistam la diferente semnificative intre Europa de Vest si de Est. La un an dupa inceperea crizei economice globale, Europa de Vest pare a se stabiliza, in mare parte datorita resturilor de programe de stimulare pe aceste piete.” a declarat Loire.

    Vizualizari: 1043