rss

Renault-Nissan pregatesc cel mai ieftin autoturism din lume

  1. 11/11/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Bajaj Auto, Carlos Ghosn, Nissan, Renault, Tata nano
    Vezi toate fotografiile (1)

    Grupul franco-japonez se pregateste sa atace titlul de cel mai ieftin autoturism din lume, detinut in aceste momente de Tata si al sau Nano, iar acesta nu este doar un zvon lansat de cine stie ce publicatie dornica sa faca rating, ci o declaratie a chiar marelui sef Carlos Ghosn.

    Mititelul lui Renault va costa, asadar, mai putin de 2.500 de $, el urmand a fi construit de catre Bajaj Auto – o companie indiana specializata in scutere si ricse.

    Daca totul ar fi decurs conform planului, masina ar fi trebuit sa ajunga pe piata indiana undeva in 2011; din pacate insa, Renault-Nissan s-a confruntat cu o serie de intarzieri, cauzate, spune Ghosn, de faptul ca nici grupul pe care-l conduce, nici Bajaj Auto nu au mai produs un asemenea vehicul.

    Ghosn considera noul mini “critic” pentru prezenta lui Renault-Nissan in India, fiind ingrijorat de faptul, pana la momentul in care isi va consuma debutul, acesta ar putea pierde titlul de cel mai ieftin automobil din lume inainte de a-l castiga.

    Nu vreau ca Renault si Nissan sa construiasca masini foarte frumoase, la care oamenii viseaza, dar nu si le pot permite” a mai adaugat presedintele concernului euroasiatic.

    Vizualizari: 6368
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »