rss

Renault-Nissan a lansat proiectul E-KIZUNA

  1. 06/11/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Alianta, Nissan, proiect, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)


    Alianta Renault-Nissan
    a anuntat astazi semnarea unui memorandum cu orasul japonez Saitama pentru crearea proiectului E-KIZUNA, in vederea reducerii emisiilor de CO2.

    Obiectivele prevazute de Memorandum sunt crearea unei retele de statii de incarcare, desfasurarea conectivitatii IT pentru informatii in timp real despre tarifarea infrastructurii si promovarea flotelor de vehicule electrice prin evenimente test-drive, brosuri educationale si briefing-uri.

    "Prin parteneriatul cu Nissan, speram ca proiectul E-KIZUNA sa devina model pentru o societate educata cu emisii reduse de carbon. Acest proiect are ca scop nu numai crearea unei societati durabile, ci si unui mediu confortabil in oras. Ne-am angajat sa transformam E-KIZUNA intr-un succes ",a  declarat primarul orasului Saitama, Shimizu.

    "Adoptarea masinilor electrice este esentiala pentru crearea unei societati durabile cu emisii scazute de carbon ", a declarat presedintele Nissan,Toshiyuki Shiga. "Nissan are placerea de a contribui la proiectul E-KIZUNA si impreuna, speram sa creeam o societate cu adevarat moderna si cu zero emisii de CO2." a adaugat acesta.

    Vizualizari: 1254