rss

Nissan va vinde 40 de exemplare GT-R SpecV in Europa

  1. 03/12/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: GT-R, Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nissan va vinde in Europa doar 40 de supercar-uri GT -R SpecV. Comenzile sunt acum luate la centrele Nissan din Europa, si se vor incheia la data de 22 ianuarie 2010.

     

    Editia limitata de 40 de exemplare pentru Europa este si o reflectie a faptului ca 2009 este anul aniversarii a 40 de ani de la lansarea primului model Nissan care a purtat insigna GT-R.

     

    Modelul SpecV se bazeaza pe conceptul de serie GT-R initial si dispune de toate accesoriile anuntate recent pentru versiunea standard a lui MY10 GT-R.

     

    Cu toate ca puterea ramane neschimbata, performanta motorului este imbunatatita cu o noua cutie de viteze. Franarea si performanta in viraje este imbunatatita prin montarea unui sistem de frane carbon-ceramice, dezvoltat de Nissan, in colaborare cu Brembo. La sporirea performantei contribuie si sistemul de evacuare din titaniu.

     

    La exterior, SpecV este echipat cu roti usoare, din aluminiu, care au fost relizate numai pentru acest model de Nissan Motorsports International (NISMO). Spoilerul spate si grila sunt fabricate din fibra de carbon. Toate aceste modificări au dus la o scadere in greutate de 60 kg.

     

    La interior, SpecV este oferit in mod unic cu doua locuri, scaunele fiind imbracate numai in piele neagra, iar panoul de bord, boxele Mose pentru partea din spate a masinii si alte segmente sunt realizate tot din fibra de carbon.

     

    GT-R SpecV va fi disponibil numai prin intermediul a doua centre Nissan din Marea Britanie - Middlehurst Motorsport GT-R, St Helens, Merseyside şi West Way GT-R, Oxford.

     

    Fiind vorba de o masina exclusivista, si pretul este pe masura – 124.900 lire sterline (137.674 euro)

     

     

     

    Vizualizari: 1337
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »