rss

Nissan pregateste un (nou) update pentru GT-R

  1. 02/10/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: GT-R, Nismo, Nissan, Nurburgring, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Multi l-au acuzat ca nu are “suflet”, insa si mai multi il adora pentru cinismul cu care-si pulverizeaza concurenta pe circuitele de viteza (in special Nurburgring): sunt doar doua dintre miile de lucruri care se pot spune despre Nissan GT-R, un supercar uneori inexplicabil de rapid care... este pe cale sa devina si mai rapid.

    Potrivit unei vesti “culese” de catre cei de la PistonHeads, aerodinamica si trenul de rulare al lui GT-R vor fi supuse, in curand, unei revizuiri temeinice...

    Dupa ce a fost alergat mii de kilometri pe celebra bucla Nordschleife, cel supranumit “Godzilla” este pe cale sa reia antrenamentele sub “bagheta” unor indivizi al caror unic scop este comprimarea timpului.

    Suspensiile, diffuser-ul aerodinamic si prizele de aer au fost trecute toate pe caietul de sarcini al expertilor asiatici, care au de gand sa puna intre GT-R si concurenta sa o distanta aproape insurmontabila.

    Ne asteptam sa le si iasa, mai ales ca in acest carusel al modificarilor se va baga si NISMO – care va oferi un nou sistem de date cu interfata PC. Urmeaza, inevitabil, un munte de contestatii din partea lui Porsche...

    Vizualizari: 1290