rss

Nissan continua munca la versiunea SpecM a lui GT-R

  1. 18/11/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: gt-r specM, GT-R SpecV, Nissan, Nissan GT-R
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nissan GT-R SpecM nu si-a facut aparitia imediat dupa Salonul Auto de la Tokyo, asa cum se zvonea, si multi au dat uitarii aceasta versiune, crezand ca niponii au renuntat la dezvoltarea ei. Dar ultimele informatii ce razbat dinspre tabara producatorului din Tara Soarelui Rasare confirma faptul ca Nissan lucreaza, in continuare, la o varianta situata intre GT-R si GT-R SpecV. "Intotdeauna am sustinut ca dupa ce vom lansa SpecV ne vom concentra eforturile pentru a construi SpecM", a spus Kazutoshi Mizuno, omul din spatele actualei generatii GT-R.

    Spre deosebire de versiunea SpecV, care a fost dezvoltata cu gandul la cursele auto, SpecM este gandit ca un autoturism de strada, mai intai, veleitatile sale pe circuit fiind lasate in plan secund. Astfel, suspensia lui Nissan GT-R SpecM va fi ceva mai "prietenoasa" cu rinichii pasagerilor, fapt ce nu va afecta, insa, performantele dinamice ale bolidului.

    Interiorul luxos, cu insertii din aluminiu si lemn, il va apropia pe SpecM de rivalii sai europeni.

    De asemenea, pretul va fi si el unul pe masura: Nissan GT-R SpecM va costa aproximativ 135.000 euro, cu aproape 20.000 euro peste pretul sportivului SpecV. Singura necunoscuta o reprezinta data la care va fi lansat noul model.

    Vizualizari: 1350
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »