rss

Nissan are vanzari mai mari in octombrie 2009

 1. 09/11/2009
 2. Categoria: Nissan
 3. Tags: Micra, Nissa, Note, Qashqai
  Vezi toate fotografiile (1)

  Nissan Europa a raportat vanzari de 45.225 de unitati in luna octombrie, reprezentand o crestere de 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

  In Europa de Vest, volumul total de vanzari din industrie a crescut cu 10%, spre deosebire de Europa de Est, unde a scazut cu peste 50% fata de octombrie 2008.

   

  Nissan a raportat o crestere semnificativa a cotei de piata (2,8% fata de 2,4%), adaugand-o la performantele bune raportate in lunile iulie, august si septembrie. Aceste cresteri in vanzari pot fi atribuite unor modele, cum ar fi Qashqai, Pixo, Micra si Note, cu multe comenzi din partea clientilor de pe toate pietele. In plus, Nissan si-a imbunatatit cota de piata, din nou, in fiecare din pietele sale importante din Europa de Vest, comparativ cu anul precedent.

  Aceste rezultate pozitive au fost compensate de contextul de piata dificil din Rusia, unde vanzarile au scazut cu 54% .

  "Aceasta prima crestere fata de anul trecut si de cand a inceput criza este foarte incurajatoare, si suntem multumiti pentru faptul ca majoritatea clientilor nostri prefera Qashqai, Note, Micra si Pixo", a declarat Bernard Loire, vice-presedintele pe vanzari, Nissan Europa.

   

  Vizualizari: 1050
  Citroën C3 PICASSO

  Citroën C3 PICASSO

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 179.500 detalii »

  Toate anunturile »