rss

Nissan aduce la Tokyo Fuga si Fuga Hybrid

  1. 09/10/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: fuga, fuga hybrid, Nissan, nissan fuga, salonul auto de la tokyo
    Vezi toate fotografiile (7)

    Niponii de la Nissan au anuntat ca la editia din acest an a Salonului Auto de la Tokyo vor prezenta, alaturi de alte vehicule precum conceptul Land Glider, noua generatie a modelului Fuga.

    Noul Nissan Fuga vine in doua versiuni de motorizare V6, una de 2,5 litri VQ25HR si varful de gama de 3,7 litri VQ37VHR. De asemenea, limuzina japoneza beneficiaza de sasiu cu amortizoare duble si de un sistem Cornering Stability Assist care confera masinii o stabilitate excelenta in viraje. Pachetul tehnologic mai contine sistemul LDP (Lane Departure Prevention) si o noua generatie de Cruise-Control.

    In ceea ce priveste siguranta, noua generatie Fuga este echipata cu doua sisteme inovatoare - Distance Control Assist si Active Stability Assist - ce asigura un condus mai sigur, dar si mai confortabil. Aceste tehnologii inovatoare ajuta masina sa vireze cat mai lin prin sincronizarea directiei, a sistemelor de franare si de navigatie si a motorului. Pentru asta, Nissan a gandit o noua Pedala Inteligenta, care il ajuta pe sofer sa decelereze in momentul in care masina intra in viraj.

    Ca dotari, noul Fuga dispune de un nou sistem de climatizare denumit Forecast AC, care controleaza temperatura si ventilatia in habitaclu, asemenea aerului conditionat, insa in plus controleaza si aroma si nivelul de umiditate din interiorul masinii. In plus, Fuga a mai primit un sistem audio performant marca Bose R cu 16 difuzoare si un amplificator cu 16 canale digitale.

    Alaturi de modelul de serie, Nissan va aduce la Tokyo si o versiune hibrida a lui Fuga. Programat pentru lansarea pe piata japoneza in toamna anului viitor, Nissan Fuga Hybrid este animat de un sistem hibrid de tip paralel dezvoltat "in house". Concret, motorul electric alimentat de un pachet de baterii litiu-ion de mare putere il ajuta pe cel termic, un V6 de 3,5 litri, acelasi care se regaeste si pe noul Infiniti M35 Hybrid.

    Vizualizari: 1695
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »