rss

Nissan a lansat un nou sistem de navigatie

  1. 22/07/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Nissan, Sistem de navigatie
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nissan a introdus un nou sistem de navigatie, "primul din lume care incorporeaza informatia ITS intr-un vehicul", a explicat Nissan, si care va deveni disponibil pe generatia urmatoare a lui Nissan Fuga , care va fi comercializat incepand cu acest in Japonia.

    Noul sistem de navigatie este axat pe patru tehnologii avansate, pe langa functiile comune intalnite pe acest gen de dispozitive : semnale de avertizare pentru zonele in care se afla institutii scolare, pentru viteza si calculator pentru diferite rute.  In plus, sistemul este echipat cu o caracterista ecologica, disponibila pe mai multe modele Nissan, capabila sa asiste conducatorii auto pentru un sofat mai economic.

    The Intersection si Signal Warning genereaza semnale de avertizare audio si vizuale pentru conducatorul auto, atunci cand se apropie de intersectii cu vizibilitate redusa. Astfel, soferul poate reduce viteza si sa actioneze in consecinta, in functie de conditiile de trafic. The School Zone Alert emite notificari, de asemenea, de aceasta data pentru a mentine atentia soferului in timp ce masina se afla intr-o zona cu scoala. Aceasta caracteristica este deja disponibila pe Nissan Skyline Crossover, lansat  in luna iulie.

    In ceea ce priveste Navigation Linked Speed Control , acesta utilizeaza informatiile furnizate de sistemul de navigatie pentru a avertiza soferii in privinta unor curbe deosebit de periculoase, sistemul poate controla motorul si transmisia, optimiza sistemul de franare al motorului si reduce fluxul de combustibil, pentru a reduce consumul.

    Vizualizari: 1252