rss

Nissan GT-R SpecV vine in Europa

  1. 13/07/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: GT-R, Nissan, SpecV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Asa cum va anuntam saptamana petrecuta, producatorul japonez Nissan a deschis propriul sau magazin de masini sport, o expozitie de 500 metri patrati cu modele sport unice de la Nissan si Nismo. Tot acolo a fost expus si un Nissan GT-R SpecV, care asteapta debutul oficial si introducerea pe piata europeana in cursul acestui an.

    Versiunea de inalta performanta a supercarului Nissan ofera numeroase modificari fata de modelul de productie, cum ar fi noi elemente piese din fibra de carbon, frane ceramice de carbon, un sistem de evacuare de titan si un buton pentru suplimentarea cuplului pe durata limitata.

    GT-R SpecV a reusit sa bata recordul pe Nurburgring,
    stabilind un nou timp: 7:26:70. Recordul a putut fi stabilit de GT-R cu ajutorul  propulsorului de 3.6 litri biturbo V6 care furnizeaza 485 cai putere.

    Ambele versiuni, GT-R si GT-R SpecV vor fi disponibile la centrul Nissan, insotite de modelul 370Z Nurburgring Edition. In plus, proprietarii de autoturisme Nissan pot achizitiona elemente sport de inalta calitate importate special din Japonia.

    Vizualizari: 1519