rss

NAIAS 2010: Nissan Mixim EV Concept

  1. 11/01/2010
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: mixim, NAIAS, Nissan
    Vezi toate fotografiile (3)

    Producatorul japonez Nissan a prezentat la  Detroit un concept electric denumit Mixim. Conceptul face parte din proiectul MichelinChallenge Design, cu tema “ PLUS 10. The Best is yet to come!”. 

    Mixim, care are acelasi ampatament ca Nissan Cube insa este cu 27 de cm mai scurt, cu 10 cm mai lat si are o garda la sol mai coborata cu 25 cm. Masina are la dispozitie cate un motor electric pe fiecare axa,  fiecare propulsat de acumulatorii de Li-Ion din dotare, conceptul dispunand de tractiune integrala.

    La interior,
    Mixim prezinta o configuratie cu trei scaune, conducatorul avand o pozitie centrala iar locurile celorlalti pasageri fiind asezate spatele acestuia. Asa cum ne informeaza producatorul japonez, interiorul lui Mixim a fost ispirat din designul jocurilor pe calculator, “ce reflecta tehnologia recenta implicata si conectata la publicul tinta al vehiculului."

    Exteriorul prezinta elemente futuriste, cu usi care se deschid pe verticala, geamuri triunghiulare si blocuri optice alungite cu tehnologie LED integrata.


    Vizualizari: 1067
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »