rss

Preview: viitorul Nissan Skyline Coupe

  1. 27/10/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Nissan, nissan skyline, skyline coupe
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nici nu s-au incheiat bine la Tokyo ecourile lansarii noii berline de lux Fuga si deja circula zvonuri potrivit carora Nissan lucreaza deja la inlocuitorul modelului sport Skyline Coupe, care va aparea la sfarsitul anului 2011.

    Potrivit informatiilor furnizate de un insider si preluate de revista japoneza Holiday Auto Magazine, viitorul coupe va fi foarte asemanator din punct de vedere stilistic cu conceptul Infiniti Essence dezvaluit in martie, la Geneva, acelasi care a reprezentat sursa de inspiratie si pentru Fuga.

    Noul model nu va fi animat de acelasi tren de rulare hibrid ca Essence, ci va primi din cate se pare unul nou, asa-numitul "3D". Acesta se va baza pe un motor electric de 160 CP si un propulsor conventional pe benzina V6 de 3,7 litri ce va genera o putere maxima de 450 de cai-putere. De asemenea, masina va fi mai lata comparativ cu actualul model datorita unor bosaje supradimensionate ce vor gazdui roti de 20 de inch.

    Viitorul Nissan Skyline Coupe va fi construit si in versiune de caroserie sedan, ambele modele urmand sa fie prezentate in straie de concept-car la Salonul Auto de la New York de anul viitor. Versiunea finala de serie va fi dezvaluita un an mai tarziu, iar vanzarile vor demara in primul trimestru din 2012.

    Vizualizari: 1499