rss

Nissan-ul Skyline din "Fast and Furious 4" a fost furat! (cu video)

  1. 16/05/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Fast and Furious 4, Nissan, nissan skyline, Skyline

Masina care a fost condusa de actorul Paul Walker in cel mai nou film din seria "Fast and Furious", un Nissan Skyline, a fost furata dintr-un depozit situat in Sun Valley (California) in numai zece minute, incidentul fiind surprins de camerele video de supraveghere.

Potrivit declaratiilor lui Dennis McCarthy, cel care s-a ocupat de parcul auto in timpul filmarilor, modelul nu este un Nissan R34 GT-R asa cum pare la prima vedere. Este vorba despre un Nissan Skyline GTS care a fost "imbracat" in straie de GT-R si a fost folosit de Paul Walker in scena primei curse din film.

Avariat in timpul filmarilor, vehiculul a fost ulterior vandut de Universal Studios cunoscutului drifter Chris "Milano" Kregorian care a reconditionat masina. Pilotul profesionist a devenit celebru pentru desele sale aparitii in diverse filme de actiune, el fiind fondatorul Milano Motor Sport si milanodrifting.com.

Kregorian a declarat ca in momentul furtului masinii el se afla la Atlanta unde participa la o etapa din Formula D, iar cand s-a intors acasa a constatat lipsa Skyline-ului de 75.000 de dolari.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere pot fi zariti doi indivizi care se urca in masina si demareaza in tromba. In actiunea lor, acestia au trecut cu Nissan-ul Skyline printr-o poarta si au distrus un BMW si au zgariat mai multe masini aflate in garaj, intre care un Porsche Boxster, un model clasic Studebaker Silverhawk si un Chevy Camaro din 1969. Si unde mai pui ca Milano nu isi asigurase bijuteria...

Vizualizari: 5530