rss

Nissan a lansat crossoverul Skyline

  1. 13/07/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Crossover, Nissan, Skyline
    Vezi toate fotografiile (1)


    Asa cum anuntam in luna aprilie, producatorul japonez Nissan a lansat Skyline Crossover pe piata japoneza, cu promisiunea ca noul vehicul va fi" o incursiune in segmentul crossover cu un design distinctiv si unic, rezultat al fuziunii unui Coupe cu un SUV. "

    Noul Skyline este alimentat de propulsorul de 3,7 litri V6 VQ37VHR care este capabil sa produca o putere maxima de 332 CP la 7.000 rpm si 366 Nm de cuplu disponibili la 5.200 rpm. Datorita utilizarii sistemul VVEL ( Varablie Valve Event and Lift) unitatea ofera, potrivit Nissan, "putere si cuplu mai mare, o mai buna eficienta a combustibiluluii si 75 la suta mai putine emisii decat nivelurile mandatate de reglementarile din Japonia.”

    Nissan ofera pentru Skyline Crossover la interior, scaune spate pliabile, cuier retractabil situat pe partea din spate a scaunului soferului, sistem audio Bose si sistem de navigatie HDD CARWINGS. De asemenea, producatorul a dezvoltat crossoverul Skyline cu, capacitatea de a recunoaste soferul in momentul in care acesta se apropie de masina, prin intermediul Intelligent Key.

    Cu o tinta de vanzari stabilita la 200 de unitati pe luna, Nissan va oferi noul Skyline la un pret de 45.300 dolari - 54.000 dolari.

    Vizualizari: 1335