rss

Nissan Qashqai primeste noi motorizari

 1. 05/03/2012
 2. Categoria: Nissan
 3. Tags: Nissan, Qashqai
  Vezi toate fotografiile (1)

  Nissan Romania completeaza gama de motorizari Qashqai cu trei noi versiuni, precum si o serie de tehnologii avansate. Crossoverul poate fi achizitionat la un pret de baza de 17.990, cu TVA inclus, si 19.990 euro, pentru Qashqai+2.

  Producatorul auto imbunatateste oferta pentru gama Qashqai, adaugand trei noi unitati. Motorul 1,6 dCi, complet nou, a fost dezvoltat de Nissan in colaborare cu Renault F1 si dezvolta 130 Cai Putere, fiind cel mai puternic motor de aceasta cilindree.

  Acesta inlocuieste versiunea cu transmisie manuala a motorizarii 2,0 dCi si inregistreaza un consum de 4,5 litri/100 km.

  Modelul Nissan este oferit si in versiunea 1,6 litri 117 CP CVT, care marcheaza o premiera mondiala, prin utilizarea unui reductor de transmisie planetar secundar, pentru a obtine un raport de transmisie superior (cel mai ridicat raport, 7.3:1, chiar mai bun decat la o cutie de viteze automata cu 7 trepte).

  Performante in materie de eficientizare a consumului de carburant si a emisiilor ofera si noua versiune QASHQAI 1,6 litri Stop&Start. Sistemul a fost proiectat pentru a reduce consumul inutil de carburant, emisiile si zgomotul.

  Pe langa noile versiuni, Qashqai beneficiaza in premiera in segmentul C sistemul Around View Monitor (AVM), care combina imaginile preluate de 4 camere video montate pe grila frontala, haion si oglinzile retrovizoare exterioare, pentru o imagine panoramica.

  Vizualizari: 2215