rss

Nissan lanseaza noul Qashqai

  1. 08/11/2013
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Nissan, Qashqai
    Vezi toate fotografiile (10)

    Nissan Qashqai se adreseaza atat soferilor din segmentul C care doresc un plus de stil, tehnologie si placere, precum si cumparatorilor aflati in cautarea eficientei pe toata linia. Pe segmentul crossover-elor, are peste 2 milioane de exemplare produse din 2007 pana in prezent. Noul Nissan Qashqai doreste sa-si consolideze pozitia de lider a companiei Nissan in categoria crossover odata cu inceperea comercializarii sale pe pietele selectate incepand din ianuarie 2014.

    Tehnologia premium, cea de-a doua generatie de design crossover si dinamica optimizata se reunesc pentru a forma impreuna esenta noului Nissan Qashqai.

    Noul Qashqai este cu 49mm mai lung decat actualul model, iar inaltimea si latimea  au fost redimensionate, masina dobandind o postura aerodinamica si echilibrata. Caracteristicile distincte ofera un aspect premium, pastrand in acelasi timp aspectul inconfundabil Qashqai.

    Tehnologia Safety Shield include acum si Autonomous Emergency Braking, Driver Attention Support si Traffic Sign Recognition, alaturi de alte cateva sisteme de asistenta; de exemplu, Intelligent Park Assist (Asistenta Inteligenta la Parcare) elimina stresul manevrelor in mediul urban.

    Inovatia continua cu gama de motorizari  mai variata si mai eficienta.  Gama de lansare consta in patru motoare: doua pe benzina (1.2 DIG-T 115CP, 1.6 DIG-T 150CP) si doua diesel (1.5 dCi 110CP, 1.6 dCi 130CP), cu optiune de tractiune pe doua sau pe patru roti. Clientii pot alege, de asemenea, intre transmisii manuale si transmisia automata Xtronic complet noua.

    Desi variantele cu tractiune fata vor constitui cifra dominanta a vanzarilor pe majoritatea pietelor, vor fi disponibile si versiuni cu tractiune integrala ALL-MODE 4x4-i disponibile in versiunea cu transmisie manuala in sase trepte sau o noua cutie automata Xtronic.

    La interior s-au adus imbunatatiri sensibile la nivelul calitatii materialelor si designului. Polivalenta ramane un atribut de baza al crossoverului; inginerii Nissan au elaborat metode inovatoare de a include noul Qashqai in viata soferilor. Oferind spatiu mai mare pentru ocupanti si un volum crescut al portbagajului ajutat de un sistem modulabil pentru podeaua portbagajului, noul Qashqai dispune chiar si de spatiu de stocare a politei cand aceasta nu este utilizata.

    Noul Nissan Qashqai va fi primul model comercializat bazat pe noua platforma CMF (Common Module Family) produsa de Alianta Renault-Nissan.

    Vizualizari: 6581
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »