rss

Nissan a dezvaluit versiunea restilizata a lui Qashqai

  1. 04/12/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: facelift, Nissan, Nissan qashqai, Qashqai, qashqai facelift
    Vezi toate fotografiile (6)

    Nissan a supus crossover-ul Qashqai unei operatii de restilizare, iar rezultatul il puteti vedea in imaginile oficiale publicate de constructorul nipon. Qashqai facelift va fi lansat pe piata in februarie anul viitor.

    Modificarile de ordin stilistic si tehnic au vizat atat versiunea cu 5 locuri, cat si cea cu 7 locuri, Qashqai+2. Din punct de vedere estetic, Qashqai a primit o noua capota, spoilere fata si spate restilizate, noi blocuri optice frontale care integreaza acum LED-uri, proiectoare de ceata cu design schimbat, o noua grila a radiatorului si bosaje mai pronuntate. Singurul detaliu care a ramas neatins de designerii japonezi sunt stopurile.

    De asemenea, noua versiune Qashqai beneficiaza si de doua culori noi pentru caroserie: Rosu Magnetic si Gri Titanium. Si la interior a fost introdusa o noua nuanta Gri Perle, insa principala modificare comparativ cu actualul model se regaseste la nivelul consolei centrale, care a fost redesenata.

    Din punct de vedere tehnic, Qashqai facelift va fi oferit intr-o noua versiune de motorizare denumita Pure Drive 129g. Animata de un diesel 1.5 dCi de 105 CP de provenienta Renault si echipata cu pneuri cu rezistenta redusa la rulare ce imbraca noile jante de 17 inch cu 5 spite, aceasta degaja in aer 129 grame CO2 per kilometru parcurs fata de 137 de grame cat emite actualul model.

    Desi preturile nu au fost inca anuntate oficial, se pare ca Nissan Qashqai facelift va costa in jur de 20.000 de euro.

    Vizualizari: 2393
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »