rss

Nissan Pathfinder, primele imagini cu noua generatie

  1. 30/07/2012
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Nissan, Pathfinder
    Vezi toate fotografiile (5)

    Nissan a dezvaluit primele imagini cu noua generatie Pathfinder. SUV-ul de mari dimensiuni a renuntat la estetica agresiva de tip off-road in favoarea unui look mai cuminte, caracteristic unei masini de zi cu zi.

    Noua generatie Nissan Pathfinder este tradata de primele cadre publicate. Modelul a beneficiat de o serie de schimbari importante de natura stilistica, ce ii confera autoturismului un aspect mai discret comparativ cu anterioara generatie.

    Constructorul auto a ales sa faca aceasta miscare de a-i conferi SUV-ului un caracter mai accesibil, de uz zilnic, si nu un veritabil off-roader, cum ne-a obisnuit pana in prezent, pentru a satisface un segment de piata mai generos.

    Nissan Pathfinder 2013 prezinta numeroase elemente de protectie din plastic in partea de jos a caroseriei, astfel incat sa ofere o performanta remarcabila si in cazul portiunilor de drum accidentat.

    In rest, comparativ cu versiunea concept, modelul de serie se remarca prin aceleasi linii de design. In ceea ce priveste gama de motorizari si transmisiile disponibile, producatorul auto a preferat sa pastreze misterul.

    Noul Nissan Pathfinder va debuta initial in SUA, in toamna, una dintre cele mai importante piete pentru SUV-ul asiaticilor.

    Vizualizari: 1884
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »