rss

Nissan dezvaluie noul Note

  1. 17/07/2012
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Nissan, Note
    Vezi toate fotografiile (7)

    Nissan a publicat primele imagini si informatii oficiale ale noului Note, model global ce va fi  lansat in premiera mondiala in Japonia. O parte din productia autoturismului va avea loc la uzina din Anglia, acesta urmand a debuta si in Europa in 2013.

    Anticipat de conceptul Invitation, noul MPV de mici dimensiuni preia numeroase elemente stilistice regasite pe prototip, inclusiv grila frontala in forma de semiluna si blocurile optice generoase.

    Aflat la a doua generatie, noul Nissan Note promite sa fie mai eficient si mai putin poluant, gratie noilor motorizari, noii platforme mai usoare si aerodinamicii imbunatatite. Modelul vine echipat cu sistemul Nissan AVM (Around View Monitor) ce ajuta la parcarea fara stres in locuri foarte stramte.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, pe piata din Japonia vor fi disponibile doua noi propulsoare: noua unitate turbo 1.2 litri HR12DDR (DIG-S) de 97 CP si 143 Nm si unitatea HR12DE de 79 CP si 108 Nm. Cuplat la noua generatie de transmisie XTRONIC CVT si cu sistemul auto start-stop, noul motor cu trei cilindri si injectie directa DIG-S promite un consum de 3,9 litri/100 km.

    Noul Nissan Note pentru piata japoneza va fi construit la fabrica Kyushu, in timp ce uzina din Anglia va produce modelul pentru pietele din Europa, unde va ajunge in 2013. Modelul Note european va fi dezvaluit cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris, in septembrie.

    Vizualizari: 1532
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »