rss

Nissan Murano CrossCabriolet, imagini oficiale

  1. 18/11/2010
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Murano, murano crosscabriolet, Nissan
    Vezi toate fotografiile (13)

    Dupa ce ne-a starnit interesul cu o singura imagine ce infatisa primul SUV decapotabil din lume, Nissan a publicat o serie de poze oficiale cu Murano CrossCabriolet, model ce a debutat cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

    Ideea de a lansa un asemenea autoturism in cadrul acestui eveniment nu pare a fi la intamplare, cunoascandu-se deja apetitul americanilor pentru automobile super-nisate. Iar acest CrossCabriolet se incadreaza perfect in peisajul Malibu sau South Beach. Oamenii cauta versatilitate, iar un SUV cabrio este mai mult decat atat.

    Sub capota se afla un puternic V6 de 3,6 litri, care produce 265 CP si un cuplu de 335 Nm. Motorul este cuplat la o transmisie Xtronic CVT cu Adaptive Shift Control (ASC).  Murano CrossCabriolet este rasfatat cu faruri Xenon, proiectoare ceata si stopuri cu tehnologie LED, de inspiratie Nissan 370Z.

    Printre caracteristici se mai numara si manerele cromate, oglinzile incalzite si dezaburizator luneta cu  temporizator. CabrioSUV-ul ofera sase nuante pentru caroserie: Sunset Bronze, Caribbean,Merlot, Platinum Graphite, Super Black si Pearl White.

    Modelul va fi lansat pe piata americana in primavara anului viitor, la un pret ce va depasi 46.000 dolari. Nu este inca clar daca autoturismul va fi comercializat si in Europa.

    Vizualizari: 1777