rss

Nissan Murano va avea versiune cabrio din 2010!

  1. 14/05/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Cabrio, Murano, Nissan, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Anul trecut, Auto.ro va aducea la cunostinta zvonul potrivit caruia Nissan ar urma sa introduca o versiune decapotabila a noii generatii Murano. Daca la momentul respectiv am crezut ca este vorba doar de o gluma, se pare ca zvonul era cat se poate de adevarat atunci, dar si acum.

    Surse din interiorul companiei au precizat ca varianta cabrio a SUV-ului nipon se afla in plin proces de dezvoltare si, daca totul va decurge asa cum si-au propus oficialii Nissan, noul model ar trebui sa ajunga in showroom-uri in vara anului viitor.

    Versiunea in doua usi a lui Murano, care va fi singurul concurent al lui Jeep Wrangler Unlimited, va primi un acoperis textil rabatabil conventional, pentru reducerea greutatii, si va fi disponibil atat cu tractiune pe puntea fata, cat si cu tractiune 4x4.

    Sub capota lui Murano Cabrio se va afla acelasi propulsor V8 de 3,5 litri care produce 265 CP si consuma 11,2 l/100 km (tot atat cat actualul Murano). Noul SUV decapotabil va fi produs intr-o serie limitata de modele. iar pretul va fi in jur de 39.000 de dolari.

    Vizualizari: 1376