rss

Oficial: primele schite cu viitorul Nissan Micra

  1. 02/10/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Compact, Micra, Nissan, Nissan micra
    Vezi toate fotografiile (2)

    Japonezii de la Nissan au dat publicitatii primele schite oficiale ale noului Micra, care va fi lansat in Asia in primavara anului 2010. Ulterior, viitorul model compact global va ajunge in alte 150 de tari.

    In Thailanda, prima piata unde va popsi, noul Micra, va fi cea dintai masina ecologica din aceasta tara. Oficialii companiei nipone nu au precizat deocamdata cum se va numi modelul si nici daca va folosi un tren de rulare hibrid sau unul electric.

    Noul Micra, ale carui detalii si specificatii tehnice vor fi dezvaluite inainte de lansare, va fi cel de-al doilea model, dupa vehiculul electric Leaf, cu care cei de la Nissan vor sa cucereasca lumea. Viitorul Micra va avea concurenti puternici precum Opel Corsa si Alfa MiTo.

    Productia noului Nissan Micra va fi mutata din India in Marea Britanie, insa compacta va fi construita si in China si Thailanda. La inceputul lunii septembrie, Dongfeng si Nissan au anuntat ca vor construi impreuna o noua fabrica in China care va spori capacitatea de productie la 600.000 de unitati. Noua linie de productie va fi operationala in 2012.

    Vizualizari: 1330