rss

Noul Nissan Micra: schitele oficiale au aparut pe Internet

  1. 19/10/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: Micra, Nissan, Nissan micra, Schite oficiale
    Vezi toate fotografiile (7)

    In urma cu vreo doua saptamani, Nissan a publicat doua schite cu noul model de clasa mica Micra, care sugerau ca acesta va avea un aspect mai sportiv comparativ cu actualul model. Din pacate, noul set de schite oficiale aparut pe Internet contrazice aceasta ipoteza.

    Dupa cum se poate observa, versiunea de productie a lui Micra va afisa un design mult mai cuminte decat a vrut producatorul niponi sa ne faca sa credem. Oricum, vom putea admira noua generatie Nissan Micra la unul dintre viitoarele saloane auto importante de anul viitor, poate chiar la cel de la Geneva din luna martie.

    Noul Micra, care va concura modele precum Ford Fiesta si Citroen C3, va fi produs in cinci tari, intre care India, China si Thailanda. Spre deosebire de actualul model, care este asamblat in fabrica din Sunderland (Anglia), versiunea destinata pietei europene va fi construit la noul sit de productie a Aliantei Renault-Nissan din Chennai (India). Vanzarile in Europa vor demara in cea de-a doua jumatate a lui 2010.

    Vizualizari: 1833
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »