rss

Nissan anunta editie speciala Micra Connect

  1. 04/08/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: connect, Micra, Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nissan a anuntat recent o noua versiune speciala a modelului Micra, o masina inspirata din rezultatele unui sondaj on-line, realizat de producatorul japonez. Cercetarea a relevat faptul ca femeile sunt in cautarea unei masini mai usor de parcat si de condus in traficul aglomerat. Iata ca producatorul s-a gandit sa lanseze o editie speciala Nissan Micra, un model special adresat femeilor si oferit cu mai multe caracteristici noi, comparativ cu modelul pe care se bazeaza.

    Din moment ce este proiectat pentru femei, editia speciala vine echipata cu noul tablou de bord inclusiv un nou sistem de navigatie cu voce incorporata, GPS cu informatii despre parcari si conditiile de drum, plus o caracteristica care permite conducatorilor auto sa gaseasca un traseu eficient din punct de vedere al combustibilului.  Editia mai beneficiaza si de suport Bluetooth, conexiune USB, iPod si MP3 player.

    In ceea ce priveste motorizarile, Nissan Micra Special Edition a fost special conceput pentru a fi un vehicul eficient, asa ca toate cele patru configuratii ale motorului Nissan variaza intre 1,2 litri benzina cu 65 cai putere si 1,5 litri diesel cu 86 cai putere .

    Nissan va construi Micra in India, urmand ca productia sa fie predata la o noua fabrica de langa Chennai, India la mijlocul anului 2010. Uzina va rula 200,000 de vehicule pe an, cele mai multe dintre ele fiind destinate pietei din Europa.

    Editia speciala Nissan Micra Connect va fi prezentata oficial in septembrie, cu preturi care ar putea fi dezvaluite inainte de debut.

    Vizualizari: 1039