rss

Noul Nissan LEAF va fi prezentat pe 6 septembrie 2017 in Japonia

  1. 31/08/2017
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: leaf
    Vezi toate fotografiile (1)

    Incarcat cu tehnologiile cele mai avansate, noua generatie LEAF reproiectata va uimi audienta si va ridica stacheta pentru piata vehiculelor electrice, ne asigura Nissan.

    In aceasta saptamana, relateaza Bloomberg, Nissan a folosit tehnologia ProPilot pe unele SUV-uri si le-a adus la New York pentru un test drive, locul perfect pentru a demonstra unele elemente de tehnologie de conducere autonoma.
    Conducerea in Manhattan necesita putina rabdare, ceea ce majoritatea locuitorilor metropolei nu au cel putin atunci cand sunt intr-o masina, deci orice pentru a-i ajuta sa se relaxeze putin in vehiculele lor este util pentru toata lumea care calatoreste de-a lungul arterelor congestionate ale orasului. Obtinerea senzatiei de relaxare este exact job-ul noului sistem Nissan.

    Avand 100% emisii zero, noul Nissan LEAF, o masina emblema a Nissan Intelligent Mobility, ofera o experienta linistita si revigoranta in timpul conducerii. Sistemul ProPilot va fi introdus si la bordul lui Leaf.
    Cand este activat prin apasarea unui buton si prin reglarea vitezei de control a vitezei de croaziera, acesta mentine masina in centrul benzii de rulare. In acelasi timp, acesta mentine o distanta sigura fata de masina din fata si va incetini pana la oprire, cand e cazul, rularea obisnuita in majoritatea oraselor aglomerate. Sistemul reia conducerea fara interventie umana, insa fiind conditionta de faptul  ca autovehiculul sa fi ramas pe loc pentru mai putin de trei secunde.

    Aceasta tehnologie nu este, a insistat un oficial Nissan, un sistem de auto-conducere. Volanul sesizeaza feedback-ul (nu atinge); Daca nu exista dovezi de remorcare fizica, ProPilot afiseaza o serie de avertismente, inclusiv semnale audio si aplica efort moderat pe sistemul de franare. In cele din urma, vehiculul va aprinde luminile de avertizare si se va opri la mijlocul benzii.

    Nissan s-a stabilit ca un pionier in trendul EV prin lansarea LEAF, primul vehicul full electric de pe piata mondiala. Astazi, Nissan LEAF este cel mai bine vandut vehicul electric din lume cu peste 280.000 de unitati vandute.

    Premiera mondiala pentru noul Nissan LEAF va avea loc pe 6 septembrie 2017 in Japonia.

    Vizualizari: 1208
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »