rss

Nissan prezinta Juke Nismo, primul crossover compact de performanta

  1. 13/06/2012
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: juke, Nismo, Nissan
    Vezi toate fotografiile (5)

    Nissan a dezvaluit primele imagini si informatii oficiale cu versiunea de serie a noului Juke Nismo, primul SUV de segment mic ultra-performant. Naravasul crossover isi va face debutul mondial la faimoasa cursa Le Mans 24 de Ore.

    Nissan a publicat primul set de imagini oficiale si detalii tehnice ale noului Juke Nismo, prezentat anterior ca si concept la Saloanele Auto de la Tokyo si Geneva, modelul anuntand revenirea asiaticilor pe segmentul automobilelor de performanta.

    La nivel estetic, SUV-ul de mici dimensiuni a suferit o personalizare puternica cu ajutorul unui kit aerodinamic nou, care include spoilere fata si spate mai mari, pasaje mai mari la nivelul rotilor, un eleron pe hayon, o noua grila frontala si praguri laterale noi. Din ecuatie fac parte si jantele speciale de 18 inch, din aluminiu.

    Si habitaclul se remarca printr-o serie de elemente ce-i confera un aspect sportiv, volanul, pedalierul, ceasurile de bord, schimbatorul de viteze si panourile usilor fiind redesenate.

    Adevaratele noutati se ascund sub capota, unde respira motorul de 1.6 litri, cu injectie directa, inspirat de cel de pe Deltawing, despre care nu se cunosc momentan informatii privind performantele.

    Noul Nissan Juke Nismo va fi produs la uzina din Sunderland, Marea Britanie. Crossoverul de performanta va ajunge pe piata europeana la inceputul anului viitor.

    Vizualizari: 1847
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »