rss

Premiera mondiala Mitsubishi e-EVOLUTION CONCEPT la cea de-a 45-a editie a Salonului Auto de la Tokyo

 1. 05/10/2017
 2. Categoria: Mitsubishi
 3. Tags: e-EVOLUTION CONCEPT
  Vezi toate fotografiile (2)

  Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va expune in premiera mondiala noul MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT la cea de-a 45-a editie a Salonului Auto de la Tokyo. Conceptul full electric indica directia pe care Mitsubishi Motors doreste sa o abordeze in viitorul apropiat.

  MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT este un SUV crossover de ultima generatie si de inalta performanta complet electric care ofera o privire asupra viitorului MMC. Pentru o experienta imbunatatita la volan, e-EVOLUTION CONCEPT combina tehnologia Mitsubishi Motors cu versatilitatea SUV-urilor .

  e-EVOLUTION CONCEPT extinde know-how-ul in domeniul SUV al MMC asupra ariei EV si expertizei in tractiunea integrala (S-AWC), urcandu-le la un nou nivel cu ajutorul Inteligentei Artificiale (AI). Aceste elemente sunt combinate perfect pentru a oferi performante sigure si agreabile ce oglindesc intentia soferului indiferent de conditiile meteo si pe toate tipurile de  teren.

  e-EVOLUTION CONCEPT foloseste motoare electrice cu cuplu ridicat si inalta performanta alimentate de un sistem de baterii de inalta capacitate, pentru a asigura un raspuns lin si puternic ce diferentiaza vehiculele electrice de cele actionate de un motor cu combustie interna. Sistemul Triple Motor 4WD se foloseste de un singur motor pentru a actiona rotile frontale si un nou sistem Dual Motor AYC (Controlul Activ al Ruliului) care cupleaza doua motoare posterioare printr-o unitate de vectorizare a cuplului controlat electronic cu Active Yaw Control (AYC). Indiferent daca sunteti in oras, pe autostrada sau pe drumuri intortocheate, sistemul intotdeauna asigura o manevrare agila si prompta ce oglindeste fidel intentia soferului.

  Calculatorul modelului e-EVOLUTION CONCEPT reprezinta un sistem cu inteligenta artificiala (AI) care imbunatateste si completeaza abilitatile soferului. O serie de senzori permite sistemului AI sa detecteze instantaneu schimbarile de pe sosea si ale conditiilor de trafic. Coordonand instantaneu intentia soferului cu performantele vehiculului, sistemul sprijina soferul cu privire la toate abilitatile. Facand controlul vehiculului mai usor si mai sigur, experienta pe sosea este adusa la un nou nivel.

  O functie speciala de instruire permite sistemului AI sa informeze soferul si sa accentueze neobservabil competentele la volan. Dupa formarea unei imagini a nivelului de pricepere al soferului, sistemul construieste un program de instruire care furnizeaza sfaturi prin dialog vocal si un afisaj vizual pe bord. Drept rezultat soferii se vor bucura de un vehicul ce reactioneaza asa cum isi doresc cat si de o experienta a condusului la un nivel ridicat.

  MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT va fi unul din cele 12 modele Mitsubishi expuse in cadrul standului Mitsubishi Motors. Acesta va fi insotit de noul SUV Coupe Eclipse Cross (modelul de pe piata din Japonia), expus in Japonia pentru prima data si programat sa fie lansat in aceasta tara in prima parte a anului urmator.

  Asistent personal „AI”

  Asistentul personal AI (Artificial Inteligence) de la bordul Conceptului e-EVOLUTION construieste o imagine complexa cu privire la ocupantii vehiculului si furnizeaza o experienta automobilistica personalizata oferind tipul corect de informatii pentru a face condusul sigur si mai putin stresant si prin suportul oferit comunicarii dintre sofer si alt interlocutor (familie, prieteni, etc).

  Principalele caracteristici ale asistentului personal AI sunt:

  Sistemul de dialog
  Asistentul personal AI foloseste cele mai noi informatii legate de tehnologia AI, inclusiv recunoasterea vocii si procesarea limbii naturale pentru a intelege corect ce spun ocupantii si a conversa cu acestia intr-un limbaj care suna natural, chiar si in mijlocul zgomotelor din trafic.

  Tehnologia Voiceprint si recunoasterea persoanei permite sistemului sa identifice fiecare pasager, sa afle informatii despre el din vorbire si comportament si sa furnizeze servicii care se potrivesc cel mai bine gusturilor si nevoilor.
  Sistemul permite soferului sa controleze prin voce functii precum controlul climatului, stergatoarele, farurile si altele. De asemenea furnizeaza informatii despre statusul vehiculului, inclusiv orice alerte privind defectiuni, daca acestea apar.

  Functia de recunoastere a vorbirii a asistentului personal AI foloseste un sistem hibrid ce combina optiunea cloud cu optiunea „on bord” sau procesarea locala. Sistemul local furnizeaza acuratete ridicata la recunoasterea vorbirii, chiar daca nu exista conexiune la retea sau cand performanta retelei este scazuta.

  Conectivitate cu diferite dispozitive
  Asistentul personal AI se poate conecta cu o varietate de dispozitive si continuturi. Poate de exemplu, sa se conecteze cu o drona pentru a verifica conditiile de trafic din fata sau poate oferi ocupantilor o vedere de sus a peisajului natural pe care il strabat.

  Demonstratie Smart Speaker
  In acest an, pentru prima data Mitsubishi Motors va face demonstratii in Japonia folosind Amazon Echo cu Alexa si Google Assistant pe difuzoare wireless Google Home VPA-enabled (cunoscute si ca difuzoare inteligente) pentru a arata potentialul legaturii intre casa si masina.

  Amazon Echo cu Alexa foloseste comenzi vocale pentru a reda muzica, pentru a accesa programari, a face cumparaturi online si a controla dispozitive electrice inteligente. Google Home are Google Assistant integrat si foloseste comenzi vocale pentru a reda muzica, pentru a accesa programari, a face cumparaturi online si a controla dispozitive electrice inteligente.

  Folosirea difuzoarelor inteligente este in crestere, in special in SUA. Demonstratia va arata cum se pot folosi asistenti pe difuzoare inteligente pentru conectarea cu masina si controlarea farurilor, reglarea temperaturii interioare si blocarea sau deblocarea usilor. Vizitatorii salonului vor putea sa incerce singuri aceste difuzoare.


  Vizualizari: 1404
  Audi Q3

  Audi Q3

  Pret: 38.500 EUR, An: 2019, Kilometri: 3.500 detalii »

  Toate anunturile »