rss

Mitsubishi sustine FC Dinamo in drumul spre performanta

  1. 24/02/2011
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: dinamo, Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (1)

    M Car Trading, Distribuitor General Mitsubishi Motors pentru Romania si parte a grupului Tiriac Holding, semneaza primul parteneriat cu un club de fotbal, cu FC Dinamo Bucuresti.

    O marca cu puternice valente sportive Mitsubishi Motors se alatura sponsorilor echipei bucurestene prin oferirea, in cadrul acestui parteneriat incheiat pana in 2013, a unui numar de noua autovehicule Mitsubishi, printre care regasim modelele Colt, Lancer, Lancer Ralliart, Outlander si Pajero.

    In plus, pe durata parteneriatului, jucatorii echipei Dinamo vor avea posibilitatea sa testeze si celelalte modele din gama Mitsubishi, dar si sa-i cunoasca, in cadrul unor evenimente speciale, pe clientii si fanii marcii japoneze.

    Parteneriatul dintre M Car Trading si echipa de fotbal Dinamo Bucureşti nu este deloc intamplator, intre Mitsubishi si personalitatile marcante ale gruparii amintite existand o legatura de durata. O demonstreaza faptul ca, in perioada in care a evoluat in Stefan cel Mare, Bogdan Lobont a fost un apropiat al marcii, devenind si primul roman care a condus un Mitsubishi Lancer Evolution.

    In plus, incepand din a doua jumatate a anului trecut, antrenorul Ioan Andone conduce un  Mitsubishi Pajero cu un propulsor de 3.2 litri Di-D de 200 CP, si si-a manifestat dorinta expresa de a conduce modelul electric i MiEV.

    Vizualizari: 1768
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »