rss

Mitsubishi Outlander PHEV primeste 5 stele la testul de impact Euro NCAP 2013

 1. 27/11/2013
 2. Categoria: Mitsubishi
 3. Tags: Mitsubishi
  Vezi toate fotografiile (5)

  Mitsubishi Outlander PHEV a obtinut 5 stele la testul de impact Euro NCAP 2013, rezultate date publicitatii azi. Cu scopul de a dezvolta productia autovehiculelor electrice (EV si PHEV*) astfel incat acestea sa reprezinte 20% din totalul productiei, pana in 2020, Mitsubishi Motors Corporation isi propune, totodata, ca aceste autovehicule electrice sa cucereasca piata.

  Acest scop a constituit unul din principalele motive, pe baza caruia Mitsubishi Motors a dezvoltat tehnologia plug-in hybrid electric – aplicata intai pe noul Outlander PHEV – cu performante ridicate de incarcare si o buna autonomie.

  Siguranta avansata
  Acest obiectiv include si siguranta, fie activa sau pasiva.
  In 2011, modelul 100% electric, i-MiEV, a trecut cu brio de testul de impact Euro NCAP.

  Astazi, modelul Outlander PHEV este recompensat cu 5 stele, multumita unui excelent nivel de protectie al acumulatorului si ale componentelor sistemului electric de inalta tensiune, ce nu au fost afectate de acest test de impact:

  - Protectie pasager adult: 88%
  - Protectie pasager copil: 84%
  - Protectie pieton: 64%
  - Asistenta de siguranta: 81%

  In plus, sistemul avansat de prevenire a impactului frontal “Front Collision Mitigation” al modelului Outlander, recent testat de catre Euro NCAP, se regaseste de asemenea pe varianta PHEV.

  Recent lansat, modelul Outlander PHEV a inregistrat 12.000 de comenzi, incepand cu 18 noiembrie 2013. In Olanda, piata de lansare, rata actuala a comenzilor este de 100 unitati pe saptamana si este in crestere.

  Vizualizari: 2345