rss

Mitsubishi lanseaza la Paris noul Mirage

  1. 06/09/2012
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Colt, mirage, Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mitsubishi va lansa la Salonul Auto de la Paris versiunea europeana a modelului de segment B Mirage. Dedicat pietei mondiale, autoturismul va inlocui actualul Colt.

    Mitsubishi a publicat prima imagine oficiala cu modelul european Mirage, al carui debut oficial pe pietele europene este programat pentru Salonul Auto de la Paris. In prezent produs la fabrica din Thailanda, inlocuitorul lui Colt si-ar putea schimba denumirea pentru Europa.

    Judecand dupa prima fotografie publicata, nu vor exista diferente estetice substantiale intre versiunile pentru diferite continente, desi la nivelul echiparilor vor exista, in mod sigur.

    Cu 3,71 metri lungime, 1,67 metri latime si 1,49 metri inaltime, noul Mitsubishi Mirage este ideal pentru traficul urban. Citadina va fi echipata cu un motor de 1,0 litri, cu trei cilindri, pe benzina. Propulsorul va fi cuplat la o transmisie automata CVT si este dotat cu sistemul Start & Stop.

    Beneficiind de aceste caracteristici, Mirage promite un consum de numai 3 litri/100 km si emisii de noxe de doar 92 de grame de CO2 la kilometru. Dupa cum era de asteptat, punctele forte ale masinii vor fi, asadar, consumul, manevrabilitatea si raportul bun dimensiuni/spatiozitate.

    Noul model isi va face debutul european la Salonul Auto de la Paris. Ulterior, in 2015, Mitsubishi ar putea lansa si o versiune electrica.

    Vizualizari: 1352