rss

Mitsubishi e-Compact nu va diferi foarte mult de la o piata la alta

  1. 14/03/2011
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Colt, e-compact, Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa cum a anuntat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Mitsubishi pregateste un nou autoturism destinat marilor aglomeratii urbane, care va fi construit pe platforma e-Compact. Modelul de serie nu se va deosebi simtitor de la o piata la alta.

    Versiunea de productie a prototipul prezentat la marele eveniment auto va intra pe segmentul B, inlocuind astfel actualul Colt. Noua citadina este programata pentru lansare in anul 2012 si va fi construita in viitoarea fabrica din Thailanda care se afla momentan in constructie.

    Diferentele dintre modele destinate anumitor tari nu vor fi prea evidente. Astfel, deosebirile vor putea fi observate la nivelul motorizarilor, unitatile fiind dezvoltate pentru a respecta normele privind emisiile de noxe. Si gama de culori precum si materialele pentru interior vor fi distincte de la o piata la alta.

    Noul model va juca un rol deosebit de important in ceea ce priveste reducerea emisiilor gamei Mitsubishi. Constructorul auto planuieste sa scada cu 50 % nivelul noxelor pana in anul 2020. Tocmai din acest motiv, noile motoare vor fi mai verzi ca niciodata: unitatile pe benzina de 1,0 si 1,2 litri vor fi echipate cu sistemul Start &Stop si de recuperarea a energiei consumate la franare. In plus, va fi lansata si o versiune electrica.

    Vizualizari: 2151
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »