rss

Mitsubishi: In patru ani toate modele vor avea o versiune hibrida sau electrica

  1. 10/07/2012
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Hibrid, Mitsubishi, Outlander
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mitsubishi planuieste ca in urmatorii patru ani toate modelele sale sa fie oferite si intr-o versiune hibrida sau electrica. Primul pas in acest sens este reprezentat de Outlander Plug-in Hybrid EV, care va sta la baza viitoarelor teste.

    Dupa ce a lansat primul model electric de serie, i-Miev, Mitsubishi continua sa se dezvolte pe segmentul autovehiculelor "verzi". Pentru a inregistra un puternic avans fata de principalii competitori, constructorul auto intentioneaza sa isi extinda gama de autoturisme cu propulsie hibrida si electrica. Prima etapa este marcata de lansarea noului Outlander Plug-in Hybrid EV.

    Anuntul a fost facut de Lance Bradley, presedintele Mitsubishi UK, care a declarat ca in urmatorii patru ani toate modelele din gama vor fi disponibile intr-o versiune echipata cu motor electric sau cu un sistem de propulsie hibrid.

    Cu ajutorul acestora producatorul auto va reusi sa reduca media emisiile de noxe, castigand astfel teren in fata principalilor rivali. Noile tehnologii vor avea ca punct de plecare prototipul Outlander Plug in Hybrid EV, echipat cu un V6 de 3,0 litri pe benzina.

    Oficialul Mitsubishi nu a dezvaluit care dintre modele vor primi un motor electric si care un sistem de propulsie hibrid, insa presa de specialitate anunta ca modelele de dimensiuni mari, pozitionate peste ASX, vor fi oferite intr-o versiune hibrida.
    in timp ce modelele de dimensiuni mai mici, printre care si viitorul Mirage, dar si Lancer, ar putea fi disponibile cu un tren de propulsie electric.

    Vizualizari: 1629