rss

A fost livrat al doilea Mitsubishi i-MiEV in Romania

  1. 26/08/2011
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: i-MiEV, Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (1)

    M Car Trading a livrat al doilea exemplar Mitsubishi i-Miev vandut in Romania. Cheia i-a fost inmanata noului proprietar, Mitsubishi Corporation, cu biroul activ din Bucuresti si Sofia.

    “Suntem bucurosi sa ne numaram printre primii cumparatori a unui automobil electric Mitsubishi (i-MiEV). Mitsubishi Corporation este o companie comerciala si de investitii si apartinem aceluiasi grup ca si Mitsubishi Motors Corporation, dar cu actionariat complet independent.

    In plus salutam initiativa guvernului de a acorda subventii pentru acest tip de autovehicule si sper ca pe viitor acestora sa li se adauge masuri de modernizare a infrastructurii existente pentru o dezvoltare sustenabila si ecologica a societatii romanesti”, a declarat Shuichiro Nishioka, Director General Mitsubishi Corporation.  

    Mitsubishi i-Miev este disponibil pe piata din Romania la un pret de 36.640 euro, cu TVA. Modelul are o autonomie de 150 km, atinge o viteza maxima de 130 km/h, iar sprintul de la  la 0 la 100 km/h este realizat in 15,9 secunde. Motorul electric dezvolta 66 CP, in timp ce bateria poate fi reincarcata complet in sase ore.

    Vizualizari: 1997