rss

Tokyo 2009: Conceptul Mitsubishi PX-MiEV Plug-in Hybrid

  1. 22/10/2009
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Mitsubishi, mitsubishi px-miev concept
    Vezi toate fotografiile (7)

    Mitsubishi face mari eforturi pentru a lua fata rivalilor sai in domeniul tehnologiei hibride, iar Salonul Auto de la Tokyo este o ocazie tocmai buna pentru a prezenta publicului concepte ce promit un viitor mai verde.

    In acest an, constructorul auto ne-a dezvaluit noul sau concept hibrid PX-MiEV (alaturi aveti cateva imagini via Carscoop.blogspot.com). Modelul este un crossover compact cu tractiune integrala dotat cu un motor traditional pe benzina de 1,6 litri si inca doua motoare electrice: unul pe rotile din fata si altul pe puntea spate.

    La viteze reduse masina se poate baza pe propulsorul electric din fata, si, daca este necesar, si cel din spate poate “motiva” masina. La viteze mai mari intra in scena motorul pe benzina, care mai este utilizat si pentru a genera energie electrica pentru celelalte doua unitati.

    Franarea regenerativa ajuta la recuperarea energiei pierdute pentru a eficientiza consumul de combustibil. Mai exact, conceptul, ce aduce cu Outlander, consuma in regim mixt 2 litri/100 km. Bateriile pot fi reincarcate cu ajutorul unei prize uzuale.

    Modelul cu patru locuri masoara 4.5m lungime, 1,8 m latime, 1.66m inaltime si are un ampatament de 2.6m. Dupa cum spuneam mai sus, interiorul lui PX-MiEV este asemanator cu habitaclul Outlander, existand speculatii, pe buna dreptate, ca se bazeaza pe acest model.

    Vizualizari: 1230
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »