rss

Mitsubishi aduce la Tokyo conceptele PX-MiEV si i-MiEV CARGO

  1. 01/10/2009
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (8)

    Mitsubishi va aduce la Salonul Auto de la Tokyo 41 de masini, printre care se afla si doua concepte, PX-MiEV si i-MiEV CARGO.

    Conceptul PX-MiEV utilizeaza un sistem hibrid plug-in, la care se adauga sistemul AWC (Super All Wheel Control) pentru trenul de rulare. Rotile din fata si din spate sunt propulsate de doua motoare ce dezvolta 60kW (82hp) si un cuplu de 200 Nm, la care se adauga un propulsor traditional pe benzina de 1,6 litri, cu o putere de 116 cai si 125 Nm.

    Franarea regenerativa ajuta la recuperarea energiei pierdute pentru a eficientiza consumul de combustibil. Mai exact, conceptul, ce aduce cu Outlander, consuma in regim mixt 2 litri/100 km. Bateriile pot fi reincarcate cu ajutorul unei prize uzuale.

    Modelul cu patru locuri masoara 4.5m lungime, 1,8 m latime, 1.66m inaltime si are un ampatament de 2.6m. Dupa cum spuneam mai sus, interiorul lui PX-MiEV este asemanator cu habitaclul Outlander, existand speculatii, pe buna dreptate, ca se bazeaza pe acest model.

    Al doilea concept, i-MiEV CARGO, ofera 2 locuri si tinteste catre corporatisti si operatori independenti in particular, datorita maximizarii spatiului. Propunerea este potrivita pentru activitati diverse cand este necesar un spatiu maxim de incarcare.

    Compartimentul de bagaje al modelului Mitsubishi i-MiEV CARGO este lat de 1,3 m, inalt de 1,1. Podeaua este plata si destul de joasa pentru a facilita incarcarea si descarcarea.

    Motorul electric de 47kW (64hp) si 180Nm livreaza puterea catre rotile spate si promite o autonomie de 160 km.

    Vizualizari: 1030