rss

Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D, acum cu 200 CP

  1. 22/10/2009
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Mitsubishi, Mitsubishi Montero, mitsubishi pajero, montero, Pajero
    Vezi toate fotografiile (3)

    Mitsubishi va lansa pe piata la jumatatea lunii decembrie versiunea revizuita a SUV-ului Pajero. Principala noutate o reprezinta motorul 3.2 DI-D, care va dezvolta in noua sa configuratie 200 de cai-putere.

    Noul Mitsubishi Pajero a primit un sistem de injectie de motorina imbunatatit si o noua unitate de control electronic. Cuplat la o noua transmisie automata cu sase trepte, motorul 3.2 DI-D va genera un moment maxim de 441 Nm ce se va resimti de la 2.000 rpm. Noul cuplu este mai mare cu 16% comparativ cu cel al versiunii de 160 CP si cu 18% fata de varianta de 170 de "cai".

    In comunicatul de presa publicat de Mitsubishi se precizeaza ca noul Pajero cu motor de 200 CP va consuma in medie cu 17% mai putin combustibil in comparatie cu cele doua versiuni mai slabe mentionate mai sus. Concret, in regim mixt, modelul va consuma 7,7 litri de motorina la fiecare 100 km parcursi. Niponii au adus si cateva modificari de ordin estetic, cele mai vizibile fiind noile blocuri optice frontale cu geam clar, care sunt acum mai mari.

    Ca dotari, noul Pajero va oferi noi materiale si culori pentru tapiteria scaunelor, iar ca echipamente modelul va dispune de o noua generatie a sistemului de navigatie MMCS, conexiune Bluetooth si volan multifunctional din piele.

    SUV-ul din gama Mitsubishi se va comercializa sub numele de Montero pe pietele din Spania, India si tarile din America de Sud si Shogun in Marea Britanie, numele Pajero fiind in continuare folosit in restul tarilor din Europa. Preturile vor fi anuntate pe 15 decembrie, zi in care vor demara vanzarile.

    Vizualizari: 2524