rss

Oferte speciale pentru clientii Mit Motors

  1. 26/03/2013
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Mitsubishi, Kia
    Vezi toate fotografiile (2)

    Reteaua de service auto Mit Motors (reparator autorizat al marcilor Kia si Mitsubishi) a pregatit o serie de surprize celor care le vor trece pragul. Astfel, pe langa reduceri substantiale la o serie de produse si servicii, cei care vor ajunge la Mit Motors au sansa de a castiga un weekend la volanul noului Kia Sorento, sau a noului Mitsubishi Outlander (in functie de optiunea fiecaruia).

    Promotia se va desfasura pana la data de 31.05.2013. Clientii trebuie sa efectueze revizia autoturismului in cadrul service-urilor Mit Motors, folosind piese si materiale furnizate in totalitate de Mit Motors (la care beneficiaza, in plus, de o reducere de 15% din pretul de achizitie). Toti cei care vor respecta aceasta conditie vor fi inscrisi la o tombola al carei premiu este un weekend in compania fie a noului Kia Sorento, fie a noului Mitsubishi Outlander.

    Pe langa aceasta oportunitate, clientilor Mit Motors li s-au pregatit si alte surprize. De exemplu, la montajul anvelopelor de vara ei vor putea beneficia de o reducere de 15%, iar clientilor fideli (celor care au efectuat in ultimul an calendaristic intretinerea periodica intr-unul din service-urile Mit Motors) li se va face o inspectie rapida gratuita a autoturismului (control rampa, verificare vizuala stare sisteme franare, directie, suspensie, iluminare, verificare nivele, presiune roti, test baterie).

    Mai mult, daca vor fi descoperite nereguli in urma acestei inspectii rapide, preturile pentru manopera si pentru reperele ce urmeaza a fi inlocuite, in cazul unei reparatii, vor fi reduse, la randul lor, cu 15%.

    Si in cazul efectuarii reviziilor periodice, respectand in totalitate prevederile planului de mentenanta comunicat de producator, Mit Motors va oferi acelasi discount de 15% pentru piese si manopera, daca achizitionarea in totalitate a materialelor in cauza se va face de la Mit Motors Int.

    Vizualizari: 2486