rss

Noul Mitsubishi Outlander, prima imagine

  1. 09/02/2012
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Mitsubishi, Outlander
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mitsubishi a publicat prima imagine a noii generatii Outlander. SUV-ul cu sapte locuri joaca un rol esential in strategia casei auto. Debutul oficial va avea loc in luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

    A treia generatia a crossoverului Mitsubishi Outlander va fi mai moderna si mai eficienta decat modelul actual si va veni echipata cu motorizari de ultima generatie, in compania unor sisteme de asistenta performante.

    Desi dimensiunile sunt aceleasi, liniile au fost simplificate dupa ultima filosofie a japonezilor "Solid-Safe-Simple" (Solid-Sigur-Simplu). Gama de motorizari va fi formata din doua unitati: una pe benzina si una diesel.

    Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Start-Stop si pot fi combinate, optional, cu o transmisie automata cu sase rapoarte. Noul Outlander va putea fi comandat atat cu tractiune fata, cat si integrala.

    Constructorul auto promite un nivel al emisiilor de numai 130 grame pe kilometru in cazul versiunii echipate cu motorul diesel, tractiune fata si transmisie manuala cu sase trepte.

    Anul urmator, Mitsubishi va propune si o versiune hibrida, cu incarcare directa la priza, care va avea o autonomie de 800 km si emisii de noxe nu numai 50 grame/km.

    Noua generatie a SUV-ului va fi disponibila pe pietele europene incepand din vara acestui an.

    Vizualizari: 5128