rss

Mitsubishi pregateste Outlander Plug-in Hybrid

  1. 07/09/2012
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Hibrid, Mitsubishi, Outlander
    Vezi toate fotografiile (3)

    Mitsubishi a publicat informatii suplimentare privind noul Outlander Plug-in Hybrid. Primul SUV hibrid plug-in din lume promite o autonomie de 880 de kilometri si un timp de reincarcare a 80% din capacitea bateriilor  in numai jumatate de ora.

    Mitsubishi anunta noi detalii despre noul noul Outlander PHEV, al carui debut oficial este programat pentru Salonul Auto de la Paris. Primul SUV hibrid ce se poate reincarca la o priza normala imprumuta motoarele electrice ale fratelui mai mic, i-Miev. Acestea asigura un sistem de tractiune integrala, renuntand la cardan si cutia de transfer.

    Cele doua unitati electrice asigura o autonomie de 55 de kilometri, in modul EV, in timp ce autonomia totala a sistemul hibrid este de 880 de kilometri. In ajutorul motoarelor electrice sare o unitate 2.0 MIVEC .

    Bateriile modelului au un voltaj de 300V si pot fi reincarcate la o capacitate de 80% in numai 30 de minute. Reincarcarea totala a acumulatorilor se realizeaza de 4,5 ore utilizand o priza normala.

    Noul Mitsubishi Outlander PHEV poate rula in trei moduri: EV, Series Hybrid si Parallel Hybrid, modelul comutand automat intre aceste moduri, in functie de conditiile de drum.

    Hibridul japonez cantareste 1.810 kilograme si masoara 4,65 metri in lungime, 1,80 metri in latime si 1,68 metri in inaltime.

    SUV-ul va fi lansat initial pe piata din Japonia. Clientii europeni vor face cunostinta cu modelul in decursul anului viitor. Prezentarea oficiala va avea loc in scurt timp, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, unde va fi expus si modelul global compact Mirage.


    Vizualizari: 1510
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »