rss

Mitsubishi Outlander pus la dispozitia Inspectoratului General al Politiei Romane

  1. 06/02/2014
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Mitsubishi, Outlander
    Vezi toate fotografiile (1)

    Un autoturism marca Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D 4WD, a fost oferit de catre M Car Trading, Inspectoratului General al Politiei Romane - Brigada Rutiera, in cadrul unui parteneriat desfasurat pe o perioada de 3 luni. Prin acest parteneriat, compania isi propune sa se implice in proiecte care au ca scop sporirea sigurantei rutiere, prin responsabilizarea participantilor in trafic.

    Siguranta este un element esential pentru Mitsubishi, permitand soferilor sa se bucure de performantele dinamice de varf ale automobilului. Outlander dispune de numeroase echipamente de siguranta, care le asigura soferilor o protectie sporita. Echiparea standard dispune de sapte airbag-uri SRS, inclusiv un airbag pentru genunchii soferului. Sistemul de siguranta al noului Outlander a fost imbunatatit substantial, cu ajutorul unor noi sisteme care detecteaza pericolul de accident si apoi iau masuri preventive.

    Sistemul de tractiune integrala al noului Outlander asigura aderenta si manevrabilitate perfecte in orice conditii de drum, indiferent de conditiile meteo sau de suprafata pe care ruleaza, fiind astfel perfect adaptat sezonului rece.

    Mitsubishi Outlander dispune de trei sisteme de ultima generatie pentru siguranta calatorilor: ACC (Cruise Control Adaptiv), FCM (Protectie la impact frontal) si LDW (Avertizare la parasirea benzii). Pericolele sunt detectate cu ajutorul unui radar performant montat in partea frontala. Soferul este avertizat pentru a evita pe cat posibil accidentele, iar vehiculul poate prelua controlul asupra comenzilor, pentru a oferi siguranta.

    Totodata, acest parteneriat reprezinta și un test de anduranta pentru modelul Mitsubishi Outlander care va fi exploatat in cele mai variate conditii și pe parcursul caruia, acest model iși va putea evidentia calitatile care l-au consacrat deja: performantele dinamice exceptionale, calitatea și siguranta, alaturi de protectia mediului, fiind cele 3 elemente care ii permit noului Outlander sa beneficieze de un echilibru perfect.

    Modelul Mitsubishi Outlander este exponentul unui nou inceput, fiind primul automobil de serie produs de catre un constructor major, proiectat inca de la inceput cu dispozitive incorporate pentru ca șoferul sa poata opta fie pentru motorizarea traditionala, fie pentru cea hibrida (Plug-in Hybrid Electric Vehicle). Perfectiunea detaliilor, liniile moderne, ergonomia spatiului interior, combinate cu siguranta data de tehnologia moderna de ultima generatie, deja consacrata sub umbrela Mitsubishi, fac din noua generatie Outlander o referinta in materie de SUV-uri urbane.

    Vizualizari: 4554