rss

Mitsubishi a prezentat noul Outlander in Romania

  1. 05/11/2012
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Outlander
    Vezi toate fotografiile (3)

    La 11 ani de la inventarea termenului de “crossover”, noua generatie Mitsubishi Outlander a fost prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din acest an, iar acum cateva zile, in Romania, prin intermediul distribuitorului General Mitsubishi Motors pentru Romania, M Car Trading, parte a grupului Tiriac.

    Noul Mitsubishi Outlander face parte dintr-un nou ciclu de produse, inca de la inceput find proiectat cu dispozitive incorporate cu scopul ca soferul sa poata opta fie pentru motorizarea traditionala, fie pentru cea hibrida (Plug-in Hybrid EV). Versiunea hibrida a lui Mitsubishi Outlander este asteptata sa apara in vara anului viitor.

    Perfectiunea detaliilor, liniile moderne, ergonomia spatiului interior, combinate cu siguranta data de tehnologia moderna de ultima generatie, deja consacrata sub umbrela Mitsubishi, fac ca noua generatie sa reprezinte un “must-have” in materie de SUV-uri urbane, potrivite oricarui tip de activitate cotidiana.

    Noul Mitsubishi Outlander este cu 100 kg mai usor, are o aerodinamica imbunatatita (Cx redus cu 7%), iar lungimea din spatiul de incarcare a crescut cu 33,5 cm. Astfel spatiul de incarcare a crescut de la 541 litri la 591 litri in varianta cu 5 pasageri si de la 989 litri la 1022 litri in varianta cu 2 pasageri si bancheta rabatata.

    Importanta momentului de lansare este marcata si de prezenta la acest eveniment a presedintelui & CEO Mitsubishi Motors Europe, Tomohisa Nishina. Odata cu numirea sa in aceasa functie, in aprilie, anul curent, acesta a primit o responsabilitate de importanta strategica, si anume prezentarea noului brand eco Mitsubishi Motors clientilor europeni in toate cele 34 de tari ale MME, sustinuta de o noua gama de vehicule cu tehnologie inovatoare, inclusiv modelul premium noul Outlander ICE.

    Noul Mitsubishi Outlander beneficiaza de doua motorizari: una pe benzina de 2.0 litri MIVEC, care lucreaza respectiv cu o transmisie manuala cu 5 trepte sau una automata cu raport de transmitere variabil (CVT), iar cealalta versiune diesel de 2.2 litri DID lucreaza respectiv cu o cutie manuala cu 6 trepte sau una automata cu 6 trepte. Cosntructorul precizeaza ca emisiile de dioxid de carbon au scazut in medie la 126 g/km.  

    In acest moment, noul Mitsubishi Outlander, un « crossover » premium, dinamic, adaptat drumurilor amenajate, si oricaror conditii de vreme, cu flexibilitatea unui habitaclu (interior) de monovolum, cu impact redus asupra mediului inconjurator, este deja disponibil spre vanzare pe piata din Romania, prin reteaua de dealeri autorizati Mitsubishi Motors, cu un pret incepand de la 22.308 euro cu TVA inclus.

    Vizualizari: 4719