rss

Noul Mitsubishi Outlander a fost lansat in Australia

  1. 28/09/2009
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Mitsubishi, Mitsubishi outlander
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mitsubishi a lansat in Australia noul Outlander, model insprirat de conceptul Outlander GT, prezentat in acest an la Salonul Auto de la New York. Versiunea de productie include o serie de modificari atat la nivel exterior, cat si la nivelul habitaclului.

    Primul lucru pe care il veti observa este noul calandru inspirat de look-ul Lancer Evolution “jet-fighter”. Printre noutati se numara si bara de protectie fata, capota, oglinzile retrovizoare, o noua bara de protectie spate, blocurile optice restilizate, pragurile laterale, toate acestea contribuind la aspectul sportiv al masinii.

    Habitaclul este si el reimprospatat cu noi scaune, tapiterie din piele, accente cromate  si un nou design la nivelul tabloului de bord.

    Noul Mitsubishi Outlander va fi oferit cu doua configuratii de motorizare. Primul, de 2,4 litri de, dezvolta 167 CP la 6.000 rot/min si 226 Nm la 4.100 rot/min. Acesta poate fi cuplat la o cutie de viteze manuala cu cinci trepte sau la o transmisie variabila continua.

    Al doilea propulsor este un V6 de 3 litri, cu o putere de 226 de cai la 6.250 rot/min si 291 Nm la 3.750 rot/min. Acesta este legat la o cutie de viteze automata in sase trepte.

    Vizualizari: 1775