rss

Mitsubishi Outlander Sport a fost confirmat pentru SUA

  1. 22/10/2009
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Mitsubishi, Outlander, Sua
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sectorul auto american da semne discrete de recuperare.

    In acest context, Mitsubishi spera sa beneficieze de o crestere semnificativa in vanzari pe aceasta piata in urmatorii ani.

    Unul dintre noile modele care urmeaza sa fie lansate in Statele Unite este Outlander Sport, un crossover  proiectat pentru lansarea pe aceasta piata in 2010.

    Potrivit Automotive News, John Koenig, vicepresedinte executiv Mitsubishi Motors America de Nord, a confirmat deja aceasta miscarea si a declarat ca masina va fi alimentata de un propulsor de 2.0 litri cu patru cilindri.

    Crossover-ul va fi oferit in versiunile cu tractiune pe fata si tractiune integrala si se va baza pe platforma modleului Lancer Sedan.

    Mitsubishi Outlander Sport va utiliza o partedin  linia de design a conceptului cX dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt din 2007.

    Conceptul cX prezentat in 2007 a fost alimentat de un motor de 1.8 litri diesel , prezentand o geometrie variabila (VG) turbocompresor pentru control optim si un catalizator de oxidare diesel (DOC) cu filtru de particule diesel (DPF.

    Vizualizari: 1481