rss

Mitsubishi Outlander GT va avea fata lui Lancer Evo

  1. 03/04/2009
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Chrysler, Ford, GM, Hyundai-KIA, Subaru
    Vezi toate fotografiile (3)

    Mitsubishi va prezenta la Salonul Auto de la New York prototipul unei versiuni noi a lui Outlander, numita GT.

    In mod normal, cele doua litere ar trebui sa ne duca cu gandul la un crossover cu veleitati sportive, insa nu este exclus ca japonezii sa ne faca, de fapt, cunostinta cu solul viitoarei generatii a SUV-ului de talie medie.

    OK, din aceasta imagine blurata nu se intelege mare lucru – dati vina pe ei, nu pe noi – insa nu este mai putin adevarat ca se distinge destul de clar o parte frontala foarte asemanatoare cu cea a lui Lancer Evo.

    Dincolo de faptul ca aliniaza designul lui Outlander la noul curent stilistic Mitsubishi, ea ne da sperante si in privinta unor calitati dinamice deosebite (cel putin pentru un CUV); ei bine, din cate spun oficialii companiei nipone, nu speram in van: masina va fi animata de un V6 de trei litri cilindree, ceva mai puternic (si mai economic) decat motorul cu care este disponibil pe piata din SUA.

    In plus, Outlander GT va beneficia si de anumite tehnologii noi, precum   (ce seteaza automat transmisia in pozitia “Neutru” cand vehiculul este oprit), in timp ce sistemul Super-All-Wheel-Control va aduce un plus masinii la capitolul tractiune. Ramaneti pe “frecventele” auto.ro pentru a afla mai multe informatii.

    Vizualizari: 1182