rss

Mitsubishi Lancer EX va fi produs in China

  1. 23/07/2009
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: lancer ex, Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mitsubishi va construi in cele din urma, modelul Lancer EX in China, cu ajutorul partenerului sau Southest Motor. Productia va incepe in acest an iar masina va primi si un nou nume: Lanse Yishen .

    Mitsubishi Lancer EX va fi lansat piata interna, pana la sfarsitul anului, dar nu exista inca nicio informatie oficiala cu privire la startul productiei. Cu toate acestea, Southest Motor spune ca este deja pregatit pentru a incepe construirea modelului, care urmeaza sa concureze cu Civica, construit in China de Dongfeng Honda, si Focus, construit de Changan Ford.

    Lancer EX este deja disponibil pentru vanzare in China, fiind importat in tara incepand din toamna trecuta. Mitsubishi de asemenea, planuieste sa aduca o gama completa de modele Lancer care urmeaza sa fie fabricate in Fujian, insa nu exista detalii oficiale cu privire la acest subiect.

    Mitsubishi vede in China o piata importanta, astfel incat compania si-a stabilit o noua strategie care va conduce catre vanzari mai mari din tara.

    Ce e interesant este ca Lancer a fost intotdeauna un model de succes in China, reprezentand chiar 60 la suta din totalul vanzarilor de automobile inregistrate de Southest Motor, partenerul oficial chinez al producatorului japonez.

    Vizualizari: 1302