rss

Inlocuitorul lui Mitsubishi Colt a fost lansat in Thailanda

  1. 29/03/2012
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Colt, mirage, Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (4)

    Mitsubishi a lansat pe piata din Thailanda noul Mirage. Modelul de oras va ajunge si pe pietele europene, inlocuind actualul Colt.

    Lansat in luna noiembrie a anului trecut sub forma de concept, Mitsubishi Mirage este oferit pe piata din Thailanda la un pret de baza de 9.200 euro. Citadina va inlocui pe pietele din Europa modelul Colt, care nu a inregistrat succesul scontat.

    Comparativ cu Mitsubishi Colt, noua propunere a casei auto este mai lunga si mai lata. In ciuda dimensiunilor mai mari, Mirage este mai usor. Concret, subcompacta masoara 3.700 mm lungime (+18 mm) si 1.650 mm latime (+45 mm).

    Versiunea pentru Thailanda este pusa in miscare de un motor pe benzina de 1,2 litri care inregistreaga un consum mediu de 5 littri la suta de kilometri. Pe anumite piete, producatorul auto ofera si o motorizare MIVEC pe benzina in trei cilindri de 1,0 litri, echipata cu sistemul Start & Stop. In aceasta configuratie, modelul consuma numai 3,3 litri/100 km.

    Pe piata din Thailanda noul Mitsubishi Mirage este oferit la preturi cuprinse intre 9200 euro si 13.400 euro, in functie de nivelul de echipare.

    Modelul va ajunge pe piata din Europa la inceputul anului viitor, cel mai probabil sub un alt nume.

    Vizualizari: 3339