rss

MINI Paceman, primele imagini oficiale cu modelul final

  1. 10/09/2012
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: Countryman, MINI, paceman
    Vezi toate fotografiile (5)

    Cu putin timp inainte de debutul oficial, pe Internet si-au facut loc primele imagini oficiale cu noul MINI Paceman, ce pare ca au fost dezvaluite din greseala. Modelul este un crossover coupe construit pe platforma Countryman.

    MINI va lansa la Salonul Auto de la Paris varianta cu trei usi a actualului Countryman. Anticipat de conceptul cu acelasi nume, noul MINI Paceman este un model de sine statator, si nu o simpla varianta de caroserie a crossoverului pe a carui platforma este dezvoltat.

    Autoturismul vine cu un plafon inclinat si cu un hayon inedit, detalii ce garanteaza un posterior dramatic, in timp ce partea frontala este preluata aproape in totalitate de la Coutryman, cu o grila frontala usor restilizata.

    Gama de motorizari va fi compusa dintr-o unitate pe benzina de 1,6 litri si 122 Cai Putere, disponibila si in versiune supraalimentata, declinata in variante de 184 si 218 Cai Putere.

    Pe frontul turbodiesel nu ar trebui sa lipseasca unitatea de 1,6 litri (90 si 111 CP) si puternicul propulsor de 2,0 litri, capabil sa livreze 143 Cai Putere.

    Dupa debutul oficial programat pentru evenimentul auto de la Paris, modelul va ajunge in showroomuri la inceputul anului viitor si va fi mai scump decat Coutryman cu aproximativ 1.500 de euro.

    Vizualizari: 1517