rss

MINI Paceman, primele imagini oficiale

  1. 01/08/2012
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: Countryman, MINI, paceman
    Vezi toate fotografiile (4)

    MINI a dezvaluit primele imagini oficiale cu noul Paceman, versiunea coupe a modelului Countryman. Exemplarul surprins in fotografii este un prototip camuflat, insa constructorul auto declara ca versiunea de serie nu va diferi foarte mult.

    MINI Paceman este cea mai noua propunere, acesta fiind un crossover coupe construit pe platforma Countryman, de la care va prelua si gama de motorizari. Alaturi de imaginile publicate pe pagina oficiala de Facebook a casei auto apare si o mica descriere a modelului, care anunta un model "agil si puternic".

    Autoturismul vine cu un plafon inclinat si cu un hayon inedit, detalii ce tradeaza un posterior dramatic. In rest, partea frontala este preluata aproape in totalitate de la Coutryman, grila frontala fiind usor restilizata.

    Revenind la gama de propulsoare, aceasta va fi compusa dintr-o unitate pe benzina de 1,6 litri si 122 Cai Putere, disponibila si in versiune supraalimentata, declinata in variante de 184 si 218 Cai Putere.

    Pe frontul turbodiesel nu ar trebui sa lipseasca unitatea de 1,6 litri (90 si 111 CP) si puternicul propulsor de 2,0 litri, capabil sa dezvolte 143 Cai Putere.

    Noul MINI Paceman va debuta oficial in septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.


    Vizualizari: 1236