rss

MINI & BMW Life-style Shop, in cadrul Baneasa Shopping City

  1. 06/12/2011
  2. Categoria: Mini, BMW
  3. Tags: BMW, MINI, shop
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cei care se afla in cautarea unui cadou inedit au ca solutie noul MINI & BMW LifeStyle Shop, deschis in premiera in Romania in perioada 1-31 decembrie. Magazinul este amplasat in zona centrala a Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City.

    MINI & BMW LifeStyle Shop este un concept de prezentare si vanzare a unor produse care poarta sigla celor doua marci precum: articole de imbracaminte si incalţaminte, genti de voiaj, ceasuri, stilouri si alte obiecte de scris, machete si jucarii, dar si accesorii de personalizare si tuning a automobilelor.

    Initial, shop-ul va fi dedicat brand-ului MINI, fanii BMW fiind nevoiti sa astepte pana pe 15 decembrie, cand magazinul va oferi si gama de produse cu sigla bavarezilor. Totodata, vor fi disponibile pentru teste virtuale modelele MINI si BMW, in cadrul jocului Forza Motorsport 4 pentru Microsoft Xbox 360.

    MINI & BMW LifeStyle Shop marcheaza si debutul a doua biciclete care poarta sigla MINI si BMW. MINI Folding Bike este o bicicleta pliabila, special conceputa pentru a putea fi transportata in portbagajul compact al unui MINI.

    A doua bicicleta este cursiera BMW M Carbon Racer, special realizata pentru performanţa. Pentru a-i reduce greutatea la numai 7,4 kg au fost utilizate fibra de carbon pentru cadru si un set de viteze Shimano Ultegra.

    Vizualizari: 2077